MÖTESBOKNING - ANALYS - KUNDVÅRD

EVERY SALE STARTS WITH AN

IDEA AND A MEETING...

MÖTESBOKNING

 

All försäljning börjar med ett möte. Vi har valt att fokusera på den delen av säljprocessen som ligger innan själva mötet. Målet är att erbjuda en framgångsrik mötesbokning som  leder till ökad försäljning för våra kunder. Detta innebära att mötet skall ha hög kvalitet och kostnaden vara rimlig. 

Vårt mötesbokningsteam arbetar personligt och nära kundens egen säljorganisation.

 

ANALYS

För att vara framgångsrik på sin marknad krävs både kunskap och förståelse. I samband med uppstarter, introduktioner och andra försäljningsinitiativ är det därför värdefullt att innan mötesbokningen först kartlägga marknaden och dess aktörer noga. Vårt analysteam undersöker kundens marknad och gör en individuell konkurrentanalys. 

 

KUNDVÅRD

Att känna sina kunder och att förstå deras behov är grunden för all kundrelation. Genom att hålla kontakt med kunderna visar man att man bryr sig och är lyhörd för deras åsikter. Vårt kundvårdsteam

kontaktar kundens kunder, ställer relevanta frågor och sammanställer svar som ofta leder till både merförsäljning och goodwill för kunden. 

 

PRESENTATION

Egentligen är det ganska enkelt. Varje affärsidé är avhängigt av de personer som driver verksamheten och deras kunskaper. En aldrig så fantastisk idé kan inte lyfta om man börjar i fel ände. Att starta rätt är därför A och O. Det är där Aperti Communication kommer in i bilden. Vi fokuserar på den del av säljprocessen som ligger innan försäljningen. Kort uttryckt så öppnar vi dörrar för våra kunder!

 

Aperti Communication har förståelse och kunskap inom Försäljning, Säljprocesser, Säljpsykologi, Ekonomi och Affärsjuridik.

Vår affärsidé är enkel - vi servar B2B kunder i hela processen fram till kundmötet och ser till att förutsättningarna för ett framgångsrikt möte är maximala. För att ta rätt steg måste man också ha rätt information. Vi hämtar in nödvändig information, analyserar kundens marknad, konkurrenternas tjänster och produktsortiment, prissättning m.m. Denna viktiga konkurrentanalys är ett helt nödvändigt instrument i en snabbt föränderlig marknad. Vi erbjuder även aktiv kundvård, undersökningar av kundnöjdhet m.m. En nöjd kund är ofta en bra kund. Genom vår juristfirma kan vi snabbt besvara och ge råd kring de flesta affärsjuridiska spörsmål, såsom bolagsrätt, köprätt, marknadsföringsrätt, avtalsrätt, skatterätt etc. Flexibilitet är ett honnörsord hos Aperti Communication.

Vi hoppas att denna presentation har väckt ert intresse. Om så, tveka inte att kontakta oss för en dialog om hur vi kan bistå ert företag.

 

Aperti Communication

AddCorp Management AB

Stockholm, November 2018

 

Kontakt

Aperti Communication

AddCorp Management AB

Besöksadress

Holländargatan 27

113 59 Stockholm

Postadress

Lågskärsvägen 1

121 55 Johanneshov

 

Tel. 073-50 88 928

mail@addcorp.net

 

© 2018 by AddCorp

Tack för Ditt mail! Vi återkommer inom kort.